Quit Smoking with Tabex® Favicon

STOPPEN MET ROKEN MET TABEX®

Deze website heeft tot doel zoveel mogelijk rokers te helpen stoppen met roken met behulp van Tabex®

Tabex® is een plantaardig supplement dat miljoenen rokers heeft geholpen om permanent te stoppen met roken

Quit Smoking with Tabex | The Safe & Natural Way
De oorsprong van Tabex

Stoppen met roken is enkel mogelijk als je alle obstakels opruimt die moordend zijn voor je motivatie zoals paradigma’s of slechte invloeden van buitenaf.

Volgens de internationale geneeskunde zijn psychomotorische en gedragstherapie in combinatie met hulpmiddelen of geneesmiddelen, de meest effectieve therapie. Ik wil je er echter attent op maken dat je je goed dient te informeren om charlatans te vermijden.

Waarschijnlijk heb je wel al gehoord van de traditionele, chemische nicotinevervangers bupropion (verkocht onder de merken Wellbutrin en Zyban) en varenicline (verkocht onder de merken Chantix of Champix). Echter bestaat er ook een natuurlijke tegenhanger, zijnde cytisine, het hoofdbestanddeel in Tabex.

Cytisine wordt gewonnen uit de gele bloemen van de Cytisus Laburnum, in de volksmond bekend als de Goudenregen. Hoewel de bloemen die in mooie trossen hangen onschadelijk lijken, zijn ze in zekere mate giftig. Toch is het een medicinale plant met uitzonderlijke eigenschappen. De toxiciteit van cytisine is afhankelijk van de dosering. Net als nicotine is cytisine giftig als het in grote hoeveelheden wordt ingenomen. Talrijke studies tonen echter aan dat cytisine een waardevolle hulp is bij het stoppen met roken.

Cytisus Laburnum

Al in 1878 werd cytisine gedocumenteerd door Thomas S. Wiegand en adviseerde hij de traditionele geneeskunde in Europa, alcoholextracten met cytisine voor constipatie, migraine, slapeloosheid, hoest en neuralgie. Meer dan 100 jaar geleden werd cytisine al veelvuldig gebruikt als een middel tegen astma, als antisepticum en als een zuur. In de homeopathie is het cytisine-extract vooral bekend om luchtziekte, migraine, slapeloosheid en stress door mentale overbelasting te behandelen. Ook worden ontstekingsremmende en hypoglycemische eigenschappen toegeschreven aan cytisine, maar het grootste voordeel van het molecuul wordt vooral gevonden in de strijd tegen roken.

De ontdekking van cytisine als hulpmiddel bij het stoppen met roken, dateert uit de jaren zestig maar om de oorsprong van het gebruik ervan te achterhalen, dienen we eigenlijk nog eens twee decennia terug te gaan. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was tabak zeer schaars en rookten Russische soldaten gedroogde Cytisus Laburnum-bladeren als vervangingsmiddel van tabak.

In september 1964 werd Tabex ontwikkeld en gelanceerd in Bulgarije door het farmaceutisch bedrijf Sopharma als hulpmiddel om te stoppen met roken. De eerste onafhankelijke klinische studie gebaseerd op Tabex bij het stoppen met roken werd uitgevoerd door S. Stoyanov en M. Yanachkova in 1965 en konden zo de goede werkzaamheid en veiligheid van Tabex aantonen.

Momenteel kan het medicijn, of beter gezegd natuurlijke supplement, zonder voorschrift gekocht worden in Oost-Europa of via Internet. Let wel op dat je het originele supplement koopt en geen namaak! Ik adviseer je daarom Tabex te kopen via de originele website van Tabex of via de Sopharma Shop.

Het Tabex behandelingsschema is éénmalig en van korte duur. Een behandeling duurt ongeveer 25 dagen waarbij de eerste dagen de maximale dosering van 6 tabletten per dag dient opgenomen te worden en vervolgens geleidelijk wordt verminderd tot één, maximaal twee tablet per dag. Hoewel de drang naar roken automatisch verdwijnt, wordt gebruikers geadviseerd om het aantal sigaretten dat ze roken in de eerste vijf dagen van de behandeling bewust te verminderen en zich te houden aan de aanbevolen dag om te stoppen met roken, namelijk op de vijfde dag.

Tabex Innameschema

Tabex, dat veel goeds lijkt te voorspellen, is zeer effectief en kost ongeveer een tiende minder dan andere medicamenteuze therapieën. Dit is de reden waarom Tabex veel competitiever is dan andere medicijnen en een uitstekende kosten-batenverhouding heeft voor mensen die willen stoppen met roken.

Official Tabex Original

Tabex Informatie