Quit Smoking with Tabex® Favicon

STOPPEN MET ROKEN MET TABEX®

Deze website heeft tot doel zoveel mogelijk rokers te helpen stoppen met roken met behulp van Tabex®

Tabex® is een plantaardig supplement dat miljoenen rokers heeft geholpen om permanent te stoppen met roken

Quit Smoking with Tabex | The Safe & Natural Way
Ontwenningsverschijnselen
Voor de meeste rokers is ontwenning van nicotine een uitdaging. Het goede nieuws is dat deze met Tabex aardig beperkt worden. Echter moest je toch ontwenningsverschijnselen vertonen houden deze meestal minder dan twee weken aan. Toch kan het een moeilijke periode zijn voor sommige rokers en is het goed om te weten wat je kunt verwachten tijdens de ontwenning en hoe je deze symptomen kunt verlichten.

Nicotine is de belangrijkste verslavende stof in tabak en tast bovendien vele organen aan, inclusief uw hersenen. Na verloop van tijd wennen je lichaam en hersenen aan de voortdurende toediening van nicotine. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wanneer je stopt met roken, je lichaam eraan moet wennen dat het geen nicotine meer krijgt. Zo treedt ontwenning op wat soms wat ongemakkelijk kan zijn.

Meestal zijn de ontwenningsverschijnselen het sterkst in de eerste week na het stoppen en dus ook de gevaarlijkste om uit te schuiven. Omdat sommige mensen niet kunnen omgaan met dat gevoel beginnen ze weer te roken om zich beter te voelen. Om deze reden is het belangrijk dat je voorbereid bent en weet wat je te wachten zou kunnen staan, zodat je toch rookvrij kunt blijven.

De voorbereiding neemt Tabex eigenlijk al voornamelijk op zich. Het bereid je lichaam en vooral je brein al voor wat nuttig kan zijn bij het leren omgaan met de ontwenningsverschijnselen en het beheersen van onbedwingbare drang.

De meest voorkomende ontwenningsverschijnselen zijn een onbedwingbare drang naar roken, een neerslachtig of verdrietig gevoel, slaapproblemen, prikkelbaar of humeurig zijn, concentratieproblemen, een rusteloos en zenuwachtig gevoel, een langzamere hartslag, een hongerig gevoel en dus mogelijks ook aankomen. Sommige mensen die gestopt zijn met roken voelen het zelfs aan als een milde vorm van griep die enkele dagen tot enkele weken kan aanhouden. Door je ontwenningsverschijnselen onder controle te krijgen zal je je beter voelen en beter voorbereid zijn op deze moeilijkere momenten.

Voor de meeste rokers duren de ontwenningsverschijnselen minder lang dan de drang naar het roken dat soms zonder enige waarschuwing kan opduiken. Herinneringen en ervaringen met mensen of plaatsen en dingen kunnen deze drang opwekken. Daarom is het belangrijk dat je Tabex inneemt zoals voorgeschreven en dat je een plan te hebben voor hoe je met deze drang omgaat wanneer deze toch onverwachts toeslaat.

Het goede nieuws is dat je deze drang gemakkelijk onder controle kunt houden als je het aanvoelt, herkent en je jezelf bezig houdt. Daarom is het dus van belang dat je een plan hebt met enkele activiteiten die je kunnen afleiden totdat de drang voorbij is.

Ook is het belangrijk dan ontwenning geen enkel gevaar voor de gezondheid vormt maar enkel onaangenaam en ongemakkelijk is. Stoppen met roken is het beste wat u voor uw gezondheid kunt doen. Zelfs de meest extreme ontwenningsverschijnselen verdwijnen na verloop van tijd.

Wel is het belangrijk dat je oplet als je een aanhoudend verdrietig gevoel ervaart. Let vooral op als je ooit een depressie hebt gehad. In dat geval is het belangrijk dat je hierover praat met iemand en tijdig een arts raadpleegt.

Official Tabex Original

Tabex Informatie