Quit Smoking with Tabex® Favicon

STOPPEN MET ROKEN MET TABEX®

Deze website heeft tot doel zoveel mogelijk rokers te helpen stoppen met roken met behulp van Tabex®

Tabex® is een plantaardig supplement dat miljoenen rokers heeft geholpen om permanent te stoppen met roken

Quit Smoking with Tabex | The Safe & Natural Way
Plan je stopdag

Alvorens aan je behandeling te beginnen is het aangewezen om alles zorgvuldig te plannen. Een behandeling met Tabex duurt 25 dagen en het is noodzakelijk om op de vijfde dag van de behandeling te stoppen met roken. Plan deze dag zorgvuldig in!

Kies je stopdatum binnen maximaal 2 weken en verander deze niet. Er is altijd wel een reden dat mensen het uitstellen. Als je op korte termijn een moeilijk moment staat aan te komen, een onprettige gebeurtenis, een stressvolle activiteit, plan je stopdatum dan als dat achter de rug is.

De stopdag wordt vaak gezien als een beproeving en er wordt met angst en bezorgdheid naar gekeken. Met Tabex ligt het gelukkig anders omdat je onbewust je brein al voorbereid hebt. Het is zelfs goed mogelijk dat je eerder dan je geplande stopdag al helemaal geen zin meer hebt om te roken.

Je stopdag begint eigenlijk al een dag van tevoren. Het is verstandig om dan al alle aanstekers, pakjes sigaretten of tabak, asbakken en alles wat met roken te maken heeft weg te gooien.

Het is ook een goed idee om alles wat doordrongen is van rooklucht te elimineren. Zo kan je bijvoorbeeld je auto wassen, je huis goed verluchten, voor het slapengaan lekker douchen, je haar wassen en schone kleren klaarleggen voor de volgende dag.

Vertel iedereen dat je stopt met roken of dat je al gestopt bent. Breng op tijd je familieleden, vrienden en collega’s op de hoogte.

Een gouden regel is om op je stopdag zoveel mogelijk van je gewoontes te veranderen. Ik geef je hierbij enkele suggesties, de top 10 van tips die ik in de loop der tijden van patiënten te horen heb gekregen.

1. Probeer niet “niet aan roken te denken”, anders denk je er gewoon de hele dag aan. Als de gedachte je overvalt, zorg dan dat je iets om handen hebt, ruim je spullen op, ga wandelen, wat je ook doet maakt niet uit, zolang je maar actief bent.

2. Maak je niet over alles onnodig zorgen! De wereld blijft gewoon doordraaien, de rekeningen blijven in de bus vallen zoals voorheen, tijdens het werk zal je altijd stressmomenten ervaren, buiten dat je gestopt bent met roken verandert er weinig.

3. Als je gewend bent om ’s ochtends thuis te ontbijten, neem je ontbijt dan eens buitenhuis, of omgekeerd.

4. Stop enkele snoepjes of wat kauwgom in je zak in geval je een moeilijk moment ervaart.

5. Neem tijdens pauzes op je werk een klein voorwerp mee om iets in je handen te hebben.

6. Verplaats je korte “koffiepauzes” of beter nog, drink helemaal geen koffie.

7. Als je gewend bent om altijd op dezelfde plek te lunchen, kies dan eens een andere plek of maak een wandeling.

8. Als je op restaurant gaat, bestel dan altijd meteen een fles water zodat je tijdens stille momenten afleiding hebt indien je drang voelt om te roken.

9. Als je in gezelschap bent, vertel dan aan iedereen dat je bent gestopt met roken. Zo zorg je ervoor dat ze je geen sigaretten aanbieden. Het spreekt voor zich dat het ook niet aangewezen is om de rokers te vergezellen bij het roken.

10. En meest belangrijk: neem Tabex op tijd! Sinds kort is de Tabex app beschikbaar. Deze app is gratis en herinnert je eraan je pilletjes op het juiste moment in te nemen. Bovendien kan je in één oogopslag zien hoeveel geld je hebt bespaard en krijg je motiverende tips en trucs om je te helpen stoppen met roken.

Je zult merken dat je dit allemaal kunt, zelfs zonder te roken.

Tabex App

* Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tabex.android.app

* Apple App: https://apps.apple.com/bg/app/tabex/id1492637726

Official Tabex Original

Tabex Informatie