Quit Smoking with Tabex® Favicon

STOPPEN MET ROKEN MET TABEX®

Deze website heeft tot doel zoveel mogelijk rokers te helpen stoppen met roken met behulp van Tabex®

Tabex® is een plantaardig supplement dat miljoenen rokers heeft geholpen om permanent te stoppen met roken

Quit Smoking with Tabex | The Safe & Natural Way
Redenen om te stoppen met roken

Voordat je daadwerkelijk stopt met roken, is het belangrijk om te weten waarom. Doe je het voor je gezondheid, om geld te besparen of voor je gezin? Iedereen heeft verschillende redenen om te stoppen met roken.

Maak een lijst van alle redenen waarom je rookvrij wilt worden en zorg ervoor dat je deze lijst altijd bij de hand hebt. Herinner je elke dag aan jouw persoonlijke redenen om je zo te inspireren om voorgoed te stoppen met roken.

Wanneer de drang toeslaat, is het best mogelijk dat je al die voordelen van stoppen met roken uit het oog verliest maar besef dat er geen enkele goede reden bestaat om te roken.

Herinner je bijvoorbeeld aan al de gezondheidsvoordelen die zich manifesteren nadat je gestopt bent met roken:

  • 20 minuten na je laatste sigaret worden je hartslag en bloeddruk weer normaal.
  • Na 12 uur normaliseert het koolmonoxideniveau zich in het bloed.
  • 2 weken tot 3 maanden later verbetert je bloedsomloop en je longfunctie waardoor het risico op een hartaanval begint te dalen.
  • Na 9 maanden moet je minder hoesten en verdwijnt de kortademigheid.
  • Na 1 jaar is het risico op een coronaire hartziekte gehalveerd in vergelijking met het risico bij rokers. Het risico op een hartaanval daalt dramatisch.
  • Na 2 tot 5 jaar neemt het risico op een beroerte af tot het niveau van niet-rokers. Het risico op kanker in de mondholte, keel, slokdarm en gal wordt gehalveerd. Het risico op baarmoederhalskanker daalt tot het niveau van een niet-roker.
  • Na 10 jaar vermindert het risico op longkanker en kanker van het strottenhoofd en pancreas.
  • 15 jaar nadat je gestopt bent met roken daalt het risico op coronaire hartziekten tot het niveau van niet-rokers.

Er bestaat niet zoiets als veilig roken. Als je rookt komen de geproduceerde chemicaliën snel in je longen terecht. Tevens vervoert je bloed de gifstoffen naar elk orgaan in je lichaam. Maar wanneer je stopt met roken begint je lichaam zich al na 20 minuten te herstellen. De nicotine is binnen drie dagen volledig uit je lichaam verdwenen. Als je probeert te stoppen met roken zonder Tabex te gebruiken, bestaat het risico dat je jezelf misschien slechter voelt in plaats van beter. De reden hiervoor is dat Tabex, net als nicotine, zich richt op de receptoren in je hersenen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Dit kan een ongemakkelijk gevoel met zich meebrengen, maar het is een teken dat je lichaam aan het herstellen is.

Stoppen met roken kan je leven met heel wat jaren verlengen. Rokers die voor hun veertigste gestopt zijn, verkleinen hun kans op vroegtijdig overlijden met ongeveer 90 procent. Stop je ergens tussen 45 en 54 jaar, dan verklein je je kans op vroegtijdig overlijden aan rookgerelateerde ziekten met ongeveer tweederde. Door blijvend te stoppen met roken kan je dus meer controle krijgen over je gezondheid en je leven. Na verloop van tijd verlaagt de kans op overlijden door chronische bronchitis, emfyseem, hartaandoeningen, beroertes, longkanker en tenminste 13 andere soorten kanker aanzienlijk.

Geef het goede voorbeeld en laat iedereen zien dat een leven zonder roken perfect mogelijk is.

Official Tabex Original

Tabex Informatie