Quit Smoking with Tabex® Favicon

STOPPEN MET ROKEN MET TABEX®

Deze website heeft tot doel zoveel mogelijk rokers te helpen stoppen met roken met behulp van Tabex®

Tabex® is een plantaardig supplement dat miljoenen rokers heeft geholpen om permanent te stoppen met roken

Quit Smoking with Tabex | The Safe & Natural Way
Rookvrij blijven

Tussendoor toch even stiekem sigaret roken of zelfs terug gaan roken is niet falen maar een normaal onderdeel van het stopproces. Hervat je plan en focus je op je doelen en je redenen om voorgoed te stoppen met roken. Als je de uitdagingen begrijpt en je bent erop voorbereid zal dat je helpen op echt rookvrij te worden.

Stoppen met roken kan moeilijk zijn en het proces kan even duren. Hoewel Tabex je goed zal helpen bij het stoppen met roken, is en blijft het moeilijk om rookvrij te blijven.

Blijf positief

De eerste uren, dagen en zelfs weken zonder roken kunnen moeilijk zijn. Stoppen met roken is een proces en door een positieve kijkt te behouden kunt u er dag na dag doorheen komen. Besef dat er andere manieren dan roken zijn om met sterke emoties en stress om te gaan.

Onderdruk de drang

Het is moeilijk om rookvrij te blijven als de drang onweerstaanbaar wordt maar hoe langer je niet rookt, hoe meer deze drang zal vervagen. Het bestrijden van deze onweerstaanbare drang kan gemakkelijker zijn als je een plan hebt. Zorg er daarom voor dat je een lijstje bij de hand hebt van dingen die je kunt doen als je zin hebt om te roken. Zo kan je bijvoorbeeld even mediteren, een aantal maal diep ademhalen, een wandeling maken of wat ook maar werkt voor je om die onweerstaanbaar drang te bedwingen en te overwinnen.

Ken je triggers

Bepaalde dingen, situaties, mensen en plaatsen kunnen de neiging tot roken opwekken, zelfs jaren na het stoppen met roken. Triggers zijn zaken die op je van invloed zijn waardoor je wilt roken, ongeacht hoe lang je al gestopt bent. Als je die triggers kent ben je beter voorbereid en kan je er beter mee leren omgaan.

Beloon jezelf

Rookvrij blijven is een grote prestatie en zoals bij elke grote prestatie hoort daar een beloning bij. Het is belangrijk dat je jezelf regelmatig beloont. Beloningen hoeven niet duur te zijn maar met al het geld dat je uitgespaard hebt door niet meer te roken kan er misschien af en toe iets speciaals vanaf. Als je al een plan hebt om te stoppen met roken, ken dan zeker enkele beloningen toe aan elke overwinning. Als je geen plan hebt om te stoppen met roken, is het een goed idee om er meteen een op te stellen.

Vraag hulp

Het beheersen van je triggers en leren omgaan met je onweerstaanbare drang kan moeilijk zijn, zelfs als je al een tijdje rookvrij bent. Zoek daarom, als het nodig is, hulp bij de mensen om je heen en praat met hen die je de eerste keer hebben geholpen bij het stoppen met roken. Je dierbaren, alsook je vrienden, kunnen erg behulpzaam zijn als je een moeilijk periode doormaakt. Laat ze daarom weten wat ze kunnen doen om je erdoorheen te helpen.

Zorg er ook voor dat je de Tabex app op je smartphone geïnstalleerd hebt en waarop je kunt terugvallen met motiverende tips en trucs om je te helpen stoppen met roken.

Official Tabex Original

Tabex Informatie