Quit Smoking with Tabex® Favicon

STOPPEN MET ROKEN MET TABEX®

Deze website heeft tot doel zoveel mogelijk rokers te helpen stoppen met roken met behulp van Tabex®

Tabex® is een plantaardig supplement dat miljoenen rokers heeft geholpen om permanent te stoppen met roken

Quit Smoking with Tabex | The Safe & Natural Way
Wat is Tabex?

Tabex blijkt bijzonder effectief te zijn in de strijd tegen nicotineverslaving en als hulpmiddel om te stoppen met roken. Farmaceutische experts beschouwen Tabex als de aspirine in de strijd tegen het roken. De werkzaamheid van cytisine, het hoofdbestanddeel van Tabex, is ook aangetoond door studies in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften.

Het is belangrijk te weten wat Tabex precies is. Het kan diegenen helpen die van plan zijn te stoppen met roken maar er niet in slagen en nog een laatste poging willen doen.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Tabex bestaat uit cytisine, een molecuul van plantaardige oorsprong, dat geëxtraheerd wordt uit de Cytisus Laburnum en dat sterk lijkt op tabak. De werking van Tabex kan dan ook precies worden verklaard vanwege de gelijkenis met de structuur van nicotine. Net als nicotine, werkt cytisine ook op de nicotinereceptor. Wanneer de werking van die receptor wordt geblokkeerd door cytisine, heeft nicotine geen enkele werking meer op deze receptor. Het resultaat is dat de drang naar roken sterk vermindert en na verloop van tijd zelfs volledig geëlimineerd wordt zonder noemenswaardige ontwenningsverschijnselen.

Gegevens over behandelingen met Tabex om nicotineverslaving te overwinnen, zijn buitengewoon positief. Studies wijzen uit dat maar liefst 40% van de rokers die met Tabex werden behandeld erin slaagden om te stoppen met roken.

Nicotine Receptors

Nicotine Receptors Dopamine

Aanvankelijk was het gebruik van Tabex beperkt tot een paar Oost-Europese landen, maar nu kan de hele wereld het grote potentieel van Tabex ontdekken. Ik dien je er wel op te wijzen dat er gezien de populariteit heel wat namaak op de markt gebracht is en ik adviseer je daarom Tabex te kopen via de originele website van Tabex of via de Sopharma Shop.

Tabex is beschikbaar voor orale toediening in de vorm van filmomhulde tabletten met een dosis cytisine van 1,5 mg. De tabletten moeten in hun geheel worden ingenomen, zonder te kauwen, met behulp van een glas water. De behandeling met cytisine duurt 25 dagen en het is noodzakelijk om op de vijfde dag van de behandeling te stoppen met roken. Zoals voorgeschreven begint u in de eerste drie dagen van de behandeling met zes tabletten per dag. Vervolgens wordt de dagelijkse dosis geleidelijk verlaagd volgens een nauwkeurig fysiologisch patroon, totdat je bij de laatste therapiedagen komt waarin u één of twee tabletten per dag in neemt.

Het is belangrijk dat je je houdt aan de voorgeschreven instructies tenzij een arts beslist om de dosering of de duur van de behandeling te variëren.

Tabex wordt bij normaal gebruik goed verdragen maar kan toch uitzonderlijk bijwerkingen veroorzaken. De belangrijkste bijwerkingen die zijn gemeld als gevolg van een te hoge dosis Tabex zijn: hoofdpijn (1,4%), misselijkheid en braken (4,1%), slaapstoornissen (2,5%) en slapeloosheid (0,2%).

Tabex moet wel met voorzichtigheid worden gebruikt door mensen die lijden aan bepaalde soorten pathologieën, zoals: gastro-oesofageale reflux, maagzweren, slokdarmzweren, darmzweren, cerebrovasculaire pathologieën, hyperthyreoïdie, diabetes mellitus, schizofrenie, chronisch hartfalen, bijnierkanker en nier- of leverfalen. Bovendien moet Tabex ook met voorzichtigheid worden gebruikt door mensen jonger dan 18 jaar of ouder dan 65 jaar. Ook is het gebruik van Tabex door zwangere vrouwen en door moeders die borstvoeding geven niet aanbevolen vanwege de mogelijke schade die het kan veroorzaken bij de foetus of de baby.

Official Tabex Original

Tabex Informatie