Quit Smoking with Tabex® Favicon

STOPPEN MET ROKEN MET TABEX®

Deze website heeft tot doel zoveel mogelijk rokers te helpen stoppen met roken met behulp van Tabex®

Tabex® is een plantaardig supplement dat miljoenen rokers heeft geholpen om permanent te stoppen met roken

Quit Smoking with Tabex | The Safe & Natural Way
Wees voorbereid

Er is niet één goede manier om te beginnen, maar als je goed voorbereid bent en je weet wat je kunt verwachten, wordt het een stuk gemakkelijker om te stoppen met roken.

Als je denkt dat je klaar bent om te stoppen met roken, volgen hier een paar eenvoudige stappen die je kunt volgen om je plan in praktijk te brengen.

Weet waarom je wil stoppen met roken

Voordat je daadwerkelijk stopt met roken, is het belangrijk om te weten waarom. Doe je het voor je gezondheid, om geld te besparen of voor je gezin?

Stel jezelf bij twijfel de volgende vragen:

 • Wat vind ik niet leuk aan roken?
 • Wat mis ik als ik niet rook?
 • Hoe beïnvloedt roken mijn gezondheid?
 • Wat staat er met mij en mijn gezin te wachten als ik blijf roken?
 • Hoe zal stoppen met roken mij leven positief beïnvloeden?

Iedereen heeft verschillende redenen om te stoppen met roken. Maak je klaar om te stoppen met roken door na te denken over de redenen.

Plan je stopdag

Alvorens aan je behandeling te beginnen is het aangewezen om alles zorgvuldig te plannen. Een behandeling met Tabex duurt 25 dagen en het is noodzakelijk om op de vijfde dag van de behandeling te stoppen met roken. Plan deze dag zorgvuldig in!

Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen bij het kiezen van een stopdag:

 • Neem de tijd om je voor te bereiden. Hierdoor kun je je zelfvertrouwen opkrikken dat je nodig hebt om te stoppen met roken.
 • Stel je stopdag niet te lang uit. Als je een datum kiest die te veraf ligt heb je de tijd om van gedachten te veranderen of om minder gemotiveerd te raken. Kies een stopdag die niet meer dan een week of twee veraf ligt.

Leer om te gaan met de ontwenning

Tijdens de eerste paar weken nadat je bent gestopt, kan je jezelf ongemakkelijk voelen en de drang voelen om te roken. Deze onaangename symptomen van stoppen met roken zijn ontwenningsverschijnselen maar onthoud dat ze slechts tijdelijk zijn.

Een van de beste manieren om met ontwenningsverschijnselen tot een minimum te herleiden, is door Tabex te gebruiken. Tabex heeft dezelfde eigenschappen als nicotine en helpt je zo je kansen te verdubbelen om voorgoed te stoppen met roken.

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat Tabex veilig en effectief is voor bijna iedereen die wil stoppen met roken. Voor gebruik is het wel aangewezen de instructies te lezen en deze nauwkeurig op te volgen. Tabex geeft je het meeste voordeel als je het gebruikt zoals aanbevolen.

Vertel iedereen dat je wilt stoppen met roken

Stoppen met roken is gemakkelijker als de mensen om je heen je steunen. Laat ze weten dat je van plan bent te stoppen en leg uit hoe ze kunnen helpen.

Hier zijn een paar tips:

 • Vertel waarom je wilt stoppen.
 • Vraag een familielid of vriend die ook rookt om samen met jou te stoppen, of in ieder geval niet te roken in je bijzijn.
 • Vraag iedereen die je kent om je zeker geen sigaret te geven, wat je ook zegt of doet.
 • Waarschuw je familie en vrienden dat je tijdens het stoppen wel eens een slecht humeur zou kunnen hebben en vraag hen om geduld te hebben en je er doorheen te helpen.

Ondersteuning is een van de sleutels tot succesvol stoppen!

Official Tabex Original

Tabex Informatie